• Vilcar.es

3 ingredients amb els que pots fer una amanida i netejar la majoria dels electrodomèstics.

"Avui us parlarem dels 3 ingredients naturals que podem utilitzar per netejar els electrodomèstics de la nostra llar i cuidar el medi ambient."A la dieta mediterrània hi ha tres ingredients naturals que són indispensables per amanir i que des de l'època dels romans tenen altres utilitats, com per exemple netejar i desinfectar. Saps quins són?


SAL - OLI - VINAGRE

Cada cop els productes de neteja i de desinfecció tradicionals van guanyant més protagonisme als supermercats i a les nostres llars. El 90% de l'impacte ambiental provocat per aquests productes es produeix durant el seu ús, i cal destacar que contaminen l'aigua i són perjudicials per l'ambient a l'emetre gasos que a la vegada poden provocar-nos irritacions per contacte o per inhalació.


Però... els necessitem tots?

Alguns són imprescindibles però la majoria els podem evitar amb aquests 3 ingredients naturals que sempre tenim per casa i que donen sorprenents resultats. A continuació, us mostrem les diferents combinacions segons l'electrodomèstic que es vulgui netejar:Al mercat cada cop hi ha més electrodomèstics amb la funció d'autoneteja, però sembla més un argument comercial. Alguns exemples són:

  • Els forns pirolítics, aqualisis i hidrocleans.

  • Les rentadores amb programes de neteja del tambor.

  • Els aires acondicionats especialitzats.


INFORMACIÓ. Per qualsevol dubte contacta amb nosaltres. Escriu-nos aquí!

VILCAR

Des del 1995 amb tu!

52 vistas
Filosofia
 

D'esperit familiar i tracte de proximitat portem més de 20 anys seguint la nostra filosofia de treball, confiança i solucions. Amb el pas dels anys, ens hem anat adaptant a l'evolució dels mercats i dels clients oferint una gran varietat de serveis i atencions a la llar, empreses i comunitats. 

Newsletter
 

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar informat dels últims productes, tenir accés a promocions exclusives...i molt més!

* Camp obligatori

C/ Sant Paulí de Nola, 13, 25001, Lleida

973 212 050 || 605 981 124 - 605 981 125

Col·laboradors externs
 

Col·laborem i treballem amb proveïdors locals que ens permeten oferir un servei de qualitat i amb garantia, una de les claus de la venda de proximitat.

1/12

© 2020. Vilcar