top of page
  • Foto del escritorVilcar.es

Puc tenir un sistema de seguretat propi sense pagar una quota mensual?

"Avui us volem resoldre aquest dubte que sovint es presenta en el moment que estem valorant instal·lar algun tipus de sistema de seguretat a la nostra llar, segona residència, local comercial o en equipaments industrials.”Els sistemes de seguretat fins fa poc estaven pensants i dissenyats per a llocs molt exclusius i no estaven a l’abast de tots els consumidors, però les noves tecnologies i la creixent inseguretat estan portant aquest producte a ser un complement ideal per a les nostres vides.


El motiu principal de l’adquisició d’aquests productes ve donat normalment per la realitat de la zona on vivim, però molts cops la publicitat descontextualitzada dels mitjans de comunicació ens pot crear una inseguretat en el nostre entorn.


Tot i així, és cert que els nous sistemes de seguretat ofereixen un plus de comoditat en el nostre dia a dia i ja s’utilitzen com un assistent que ens millora la qualitat de vida.


Quins tipus de sistema de seguretat existeixen?

Al mercat hi ha una oferta molt extensa tant alarmes com de càmeres de videovigilància, i que a continuació separarem per grups:


- Tipus d’alarmes (avisa en el moment d’una intrusió):

  • Connexió a CRA (quota mensual, la central gestiona els avisos i truca al client abans de trucar a la policia).

  • Sense connexió a CRA (sense quota mensual, el client gestiona els avisos i és qui truca a la policia).

- Tipus de càmeres de videovigilància (registra les imatges de l’incident):

  • Connexió a CRA (quota mensual, la central gestiona les imatges)

  • Sense connexió a CRA (sense quota mensual, el client pot gestionar les imatges sempre que vulgui).

  • Les càmeres que graven imatges en un disc dur han de tenir un certificat del fabricant conforme són legals.Llavors, és possible disposar d'un sistema de seguretat propi sense pagar una quota mensual?

La resposta és sí. Un cop elegit el sistema de seguretat més adient per a cada cas (només 1 alarma, alarma+càmera, nº de càmeres, etc.) fem un pressupost dels productes i de la instal·lació, sent aquest l'únic pagament, ja que tot el sistema de seguretat serà de la teva propietat.


Un dels grans avantatges que t'ofereix aquesta opció és que tens el control dels avisos i de les imatges que es poden visualitzar en directe sempre que es vulgui.


Què necessito per instal·lar un d’aquests sistemes?

Per poder dur a terme la instal·lació només necessitaràs connexió a internet, electricitat (220V) i un smartphone. Es tracta de sistemes que estan connectats les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana.


  • Si no tens accés a internet necessitaràs un router 4G i una tarjeta SIM amb un contracte de dades.

  • Si en canvi, no tens accés a la xarxa elèctrica, hi ha models amb bateries incorporades o es pot instal·lar una placa solar amb una bateria i un transformador de 12V a 220V.


Nosaltres com a instal·ladors certificats treballem amb els millors fabricants i distribuïdors del mercat, com Golmar (seu a Barcelona), disponsant així d'un ampli catàleg de productes amb els que podem crear un sistema de seguretat adaptat a mida segons les teves necessitats.Oblida't de quotes mensuals i permanències.INFORMACIÓ. Contacta amb nosaltres per sol·licitar un pressupost sense cap compromís!VILCAR

Des del 1995 amb tu!

57 visualizaciones

Komentarze


bottom of page