• Vilcar.es

Consells bàsics per netejar i tenir preparat el teu aire acondicionat.

"Avui et portem uns consells bàsics perquè amb menys de 5 minuts puguis tenir el teu aparell d'aire acondicionat net i preparat per tornar a funcionar."Segur que durant aquestes setmanes has pensat algun cop amb posar amb marxa l'aire acondicionat i climatitzar la teva casa, oficina, botiga... però, com el pots netejar de forma ràpida i eficaç per assegurar que està preparat per tornar a funcionar?


El primer pas és saber què és el que has de netejar.

En concret, les parts del teu aire acondicionat que has de netejar són:

  • Els filtres, perquè són el primer filtratge de l'aire.

  • El radiador o bateria d'alumini, perquè és on es queden els fongs, virus i bactèries.

  • El comandament a distància, al ser la part amb la que sempre tindrem un contacte directe.I com pots netejar i desinfectar cada part?

Molt senzill, segueix aquests passos:

  1. Primer has d'obrir la tapa frontal de l'aparell i treure els filtres que porta incorporats.

  2. Amb un esprai desinfectant ruixem tot el radiador o bateria.

  3. Ara és el torn dels filtres. Has de treure les substàncies més fàcils d'extreure amb un pinzell i la resta netejar-ho amb aigua i sabó. Important deixar que es sequin del tot abans de tornar-los a instal·lar.

  4. Mentres els filtres es sequen, has de tornar a desinfectar el radiador o bateria amb l'esprai, però aquest cop deixarem encès l'aparell.

  5. Posar els filtres al seu lloc i tancar la tapa de l'aparell.

  6. Netejar el comandament a distància amb alcohol. És important que canviïs les piles per unes de noves, per evitar problemes de connexió.


IMPORTANT. Recorda ventilar la zona mentres realitzes la neteja del teu aparell per evitar petites reaccions que et puguin provocar els productes que utilitzis.Seguint aquests passos evitaràs que l'aire que expulsi l'aparell contigui gran part del pols, fongs, bactèries i virus que s'acumulen quan no es fa servir.

Tot i així, si et vols assegurar de que l'aparell estigui 100% net i desinfectat pots contactar amb un tècnic especialista per realitzar una revisió més a fons.


Actualment hi ha alguns fabricants que estan incorporant als seus models d'aires acondicionats un purificador d'aire, o inclús un sistema d'autoneteja. Vull saber més.INFORMACIÓ. Nosaltres fem revisions sense cap compromís ni contractes de manteniment exclusius. Escriu-nos per programar-n'hi una!

VILCAR

Des del 1995 amb tu!

111 vistas
Filosofia
 

D'esperit familiar i tracte de proximitat portem més de 20 anys seguint la nostra filosofia de treball, confiança i solucions. Amb el pas dels anys, ens hem anat adaptant a l'evolució dels mercats i dels clients oferint una gran varietat de serveis i atencions a la llar, empreses i comunitats. 

Newsletter
 

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar informat dels últims productes, tenir accés a promocions exclusives...i molt més!

* Camp obligatori

C/ Sant Paulí de Nola, 13, 25001, Lleida

973 212 050 || 605 981 124 - 605 981 125

Col·laboradors externs
 

Col·laborem i treballem amb proveïdors locals que ens permeten oferir un servei de qualitat i amb garantia, una de les claus de la venda de proximitat.

1/12

© 2020. Vilcar